#interieur

300 m² wooninspiratie bij Loft Fifty 6

De Loft Fifty 6 Store ligt midden in Admirant Shopping Eindhoven, direct naast het Philips Museum. De sfeervolle woonwinkel heeft een totaaloppervlak van ruim 300 m², verspreid over twee verdiepingen. Meer dan genoeg ruimte voor de sfeervolle accessoires en unieke meubels in een herkenbare stijl. Laat u inspireren door complete meubelsettings of vraag advies aan één van de medewerkers voor het vinden van een origineel cadeau.

Het grootste deel van de artikelen is ‘handmade’. Kleine oneffenheden benadrukken de authenticiteit van de producten, enig kleurverschil of een andere oneffenheid zijn dan ook geen uitzondering. Mondgeblazen glazen die enigszins in hoogte kunnen verschillen of bijvoorbeeld een knoest in een tafelblad maken dat elk product een ‘unique piece’ is. Dat noemt men Perfectly Imperfect bij Loft Fifty 6.

 

Sfeervolle cadeaus en optimale service

Inspiratie en ideeën zijn er bij Loft Fifty 6 in overvloed. Deze worden opgedaan in grote wereldsteden maar ook in de landelijke Provence. Een collectie neerzetten die warmte uitstraalt en exclusief is, dat is één van de pijlers van deze sympathieke woonsfeerwinkel.

Een absolute voorwaarde voor Loft Fifty 6 is dat de producten sfeer uitstralen. Sfeer die ook terug te vinden is in de winkel in Eindhoven. Daarom is een team van stylisten continu bezig om ook de winkel in Eindhoven sfeervol in te richten om zo de klanten telkens weer vernieuwende inspiratie te geven. Elke week komen er nieuwe producten bij en vier keer per jaar wordt de collectie en dus ook de winkelinrichting compleet vernieuwd. En uiteraard staat optimale service en klantvriendelijkheid bij Loft Fifty 6 hoog in het vaandel.

Met ‘gewoon goed’ neemt men zeker geen genoegen!