#food & drinks

Franse keuken, heerlijk van de houtskool grill

In elke stad vind je wel een verborgen restaurantje wat later uitgroeit tot een van je favoriete plekjes. Brasserie van den Berg zou voor jou wel eens zo’n plek kunnen zijn. Gelegen aan het prachtige pleintje midden in Admirant Shopping, direct naast het Philips Museum in het centrum van Eindhoven. In de zomer is het volop genieten op het sfeervol ingerichte terras.

De brasserie is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Kwaliteit en gastvrijheid zijn de sleutelwoorden voor deze gezellige brasserie die is ingericht in Franse stijl. Ook op de uitgebreide menukaart herkent u de Franse keuken. Zo is het vlees wat u krijgt geserveerd van topkwaliteit en wordt smaakvol bereid op de houtskool grill.

Feestruimte en spannende escape rooms

Op de eerste etage vind je een bijzonder sfeervol ingerichte ruimte die uitermate geschikt is voor een sfeervolle besloten lunch, diner, bruiloft of knallende feestavond.

Brasserie van den Berg heeft nog een andere speciale spannende activiteit in petto die men samen met The Escape Hunt Experience Eindhoven organiseert! Binnen een totaalarrangement kunt u daar samen met vrienden of collega’s één van de zes Escape Rooms boeken. Dat staat garant voor een middag of avond spanning en vertier en natuurlijk als afsluiting lekker eten met z’n allen bij de brasserie. Vraag er maar eens naar bij de mensen van Brasserie van den Berg. Veel plezier!