#fashion

De oprichters van Bellamy Gallery, Mireille van der Sprong en Imke Bens, kennen het Nederlandse retaillandschap door en door. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun management traineeship bij Miss Etam. Daarna werkte Mireille onder andere bij HEMA, KSA consultancy, Action en als bestuurslid van Etam Group. Imke werkte als category manager bij WE Fashion en Etam Group.

Terug naar de essentie

Op basis van hun kennis, ervaring en liefde voor Nederlandse retail hebben Mireille en Imke een revolutionair nieuw modeconcept ontwikkeld. Bellamy Gallery gaat terug naar de essentie: het beste product bieden tegen de beste prijs. En alles daaromheen zo simpel en transparant mogelijk houden. Geen geheimzinnige marges, maar totale transparantie over prijsopbouw. Geen gekke kortingsacties, maar altijd de beste prijs. Geen wegwerp mode, maar kwalitatieve key pieces. Geen onnodige schakels, maar direct van fabriek naar klant.

Bellamy Gallery heeft winkels in Den Bosch, Maastricht, Haarlem, Rotterdam en nu ook in de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven. De winkel is net zo compact en overzichtelijk als de collectie. “De winkels zijn simpel ingericht, maar wel intiem en sfeervol. Alles draait om de producten, onze helden. Elk item wordt gepresenteerd op een paspop en daarachter staat een rek of tafel met het product in alle maten, kleuren en materialen. Dit zorgt voor rust en overzicht. Niet zoeken in overvolle rekken, maar direct zien wat je nodig hebt.”