Over Admirant Shopping

Verrassend winkelen met plezier in hartje Eindhoven

Wie van winkelen en gezelligheid houdt voelt zich meer dan thuis in Admirant Shopping Eindhoven. Meer dan 25 trendy winkel- en foodformules midden in het centrum van de lichtstad zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Of je nu op zoek bent naar een nieuw boek, een avondje naar de bios wilt, gezellig wat gaat drinken met vrienden of lekker wilt lunchen, je vindt het allemaal in Admirant. Maar zeker ook als je op nieuwe kleding uit bent, iets leuks voor in huis wilt scoren of jezelf eens lekker wilt laten verwennen met bijvoorbeeld een gezichtsmassage, dan zit je helemaal goed bij Admirant Shopping aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven.

 

Grote variëteit en gezelligheid

Op deze site stellen de formules zich onder de rubriek winkels graag alvast even aan je voor, maar tijdens een live bezoek aan ons sfeervolle winkelgebied zal de grote variëteit en gezelligheid je nog sneller overtuigen en ervoor zorgen dat je zeker vaker langs zal komen.

 

Optimale bereikbaarheid

Admirant Shopping Eindhoven heeft een eigen parkeergarage (Q-Park) die midden in het winkelgebied uitkomt. Met 358 plaatsen is er voldoende parkeergelegenheid. En kom je met het openbaar vervoer, dan zitten we op loopafstand van het centraal station.